Arrangement 2013

Bildet: Fly høyt på Strynefjellet i sommer. Foto: Norges Snowboardforbund.

Årets aktivitetsprogram dekker de fleste disipliner og vi er glade for å kunne ønske velkommen til nok en begivenhetsrik sesong på Strynefjellet.

24. - 26. mai Åpningshelg Første helgen er alltid attraktiv for snøhungrige ski- og brettkjørere. Mye urørt snø og mye moro på fjellet slik det er.
6. - 8. juni NM Snowboard NM i Snowboard, slopestyle og Big Air
12. - 16. juni Freeride Experience by Fred Syversen Frikjørerlegenden Fred Syversen inviterer nok en gang til camp for ferske og erfarne frikjørere. Fra 15 år.
21. - 23. juni Midtsommer Årets lyseste og lengste dager på sommerski er aldri feil og trekker alltid mye folk til sommerski og Hjelledalen. En stor sosial happening med god stemning på kveldene.
21. - 24. juni Girls Only Boardcamp Snø- og surfcamp for jenter, - snowboard på sommerski og surfing på Stadt. I regi av Epic Events. 
21. - 29.juni Stryn Alpine Summercamp Skitrening og sommerleir for aktive alpinister over 12 år, - 8 actionfylte dager med skitrening og andre spennende aktiviteter. I regi av alpingruppene i Ready og Njård.
24. - 29. juni Norwegian Open
Jibbecamp
Jibbecamp for ungdom over 12 år. I regi av Norwegian Open med Paal Gulliksen i spissen. 
24.- 30. juni Telemark på Strynefjellet Camp- og ferieuka for alle som trives best med løs hæl. Enten du liker frikjøring, portkjøring, park eller topptur, - det er plass for alle.
I regi av regionslagene i Oslo/Akershus, Oppland og Sogn og Fjordane.

24. - 29. juni
29. juni - 4. juli

Stryn Summercamp 5 dagers snowboardcamper for alle fra 14 år, - i regi av Epic Events.
30. juni - 4. juli Kidscamp Stryn 4 dagers camp med ski- og brett, aktiv moro og friluftsliv for barn og ungdom fra 7 - 15 år. I regi av Folven.
3. - 7. juli Funkis snowboardcamp Egen camp for snowboardinteresserte personer med nedsatt funksjonsevne.

Med forbehold om endringer.

Del med andre: